Är Christine´s creative support för dig?

Idag var jag ute på äventyr med min man. Vi körde runt lite och besökte olika loppisar. Vi gör små utflykter ihop. Det är kul att hänga med honom. Det gör plats för samtal och skratt. Jag har gift mig med min bästa vän.

Plötsligt sprang det en hare längs vägen. En liten en. Jag slog upp Solögas budskap som jag alltid gör.

”Släpp taget och ge dig hän i glädje. Tag det avgörande steget
nu. Min gåva till dig är att visa företagsamhet.”
Ur Djurens Språk av Solöga
Här gäller det att inte bara tänka på saker och ting utan att handgripligen göra dem! Sluta fundera/tveka – gör något åt saken!

Jag har under en tid funderat och tänkt på att jag vill skapa en trygg support för kreativa människor för att skapa sitt drömliv. Nu fick jag verkligen ett tecken på att det är dags att köra och sluta tänka. Jag tänkte mig två spår vilket till slut blev tre. Jag gillar siffran tre. Inom häxkonsten tror man på lagen om tre – det du ger/sänder ut kommer trefalt tillbaka till dig.

Spår 1. Gratis

Du går med i min Fb-grupp ”Skapa ditt kreativa drömliv”. Där kommer jag att med början i juli att en gång i månaden bjuda in för kreativt samtal med dem som är intresserade. För att vi inte ska bli för många så är det först till kvarn som gäller. Datum kommer jag att lägga ut i gruppen så att man kan anmäla sig. Max antal deltagare är 5. Mötet kommer att ske via Zoom. Jag kommer att spela in men om någon känner att det blev för intimt så delar jag inte det med FB-gruppen. Det ska vara en trygg plats att öppna upp sig på. Samtidigt så hjälper det att få höra och känna att man inte är ensam med sina tankar.

Spår 2. 129kr/mån

Du är såklart redan med i min FB-grupp och tar del av alla klokheter där. Utöver detta får du även:

 • Christine´s creative support FB-grupp.
 • En unikt utsedd person som bekräftar dina framsteg.
 • Ett peppande community som är där för dig i med och motgång.
 • Workshops för att skapa rätt mindset till ditt drömliv.
 • ”Hur kan jag hjälpa dig”- live eller chat. Möjlighet att ställa frågor till mig varje vecka vid flera tillfällen..
 • Övningar om självkärlek, överflöd, pengar, drömmar mm.
 • Bibliotek med printables (kommer inte på nåt bra svenskt ord)
 • Mejlsupport. Skicka din framgångsberättelse, motgång eller fråga när du vill. Jag svarar inom 48 timmar. Jag är ditt bollplank. Din support för att din kreativitet ska vara levande.

Spår 3. 8888kr/år eller 888kr/mån

VIP

 • Christine´s creative support FB-grupp.
 • En unikt utsedd person som bekräftar dina framsteg.
 • En peppande community som är där för dig i med och motgång.
 • Workshops för att skapa rätt mindset till ditt drömliv.
 • ”Hur kan jag hjälpa dig”- live eller chat. Möjlighet att ställa frågor till mig varje vecka vid flera tillfällen.
 • Övningar om självkärlek, överflöd, pengar, drömmar mm.
 • Bibliotek med printables (kommer inte på nåt bra svenskt ord)
 • Mejlsupport. Skicka din framgångsberättelse, motgång eller fråga när du vill. Jag svarar inom 48 timmar. Jag är ditt bollplank. Din support för att din kreativitet ska vara levande.
 • Mejlkursen ”Väck liv i din inre konstnär”
 • 1 group creative support session i månaden. Alla får vars en halvtimme. Två tider att välja på. Kväll eller dag.
 • 1 one to one coachning i månaden. Här skapar vi möjligheter, väcker liv i drömmarna och skapar ditt kreativa drömliv.
 • Max antal platser är åtta för att skapa en intim relation. Vill du boka in en extra session så finns den möjligheten till ett mycket fördelaktigt pris.
 • Vi kör igång den 23 augusti. Vänta inte för länge. Endast 8 platser.

Men hur meddelar jag mitt intresse?

Bra fråga! Du skriver ner några ord om vilket spår som passar dig och varför detta känns rätt för dig. Varför inte lite om vem du är? Det behöver verkligen inte vara en lång följetång. Var dig själv. Det är det absolut viktigaste. Jag älskar när du är dig själv utan någon mask. När du anmält ditt intresse så lägger jag till dig på listan.

Var meddelar jag mitt intresse?

Superbra fråga! Du skriver till min mejladress levandefrukost@gmail.com så väntar jag med spänning!

Hur betalar jag?

Det berättar jag mer om när du mejlat mig.

 

Stor kram från mig

C

Ett svar på “Är Christine´s creative support för dig?”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.