Är du redo att hänga med som pilot i min kurs där du låter din kreativitet ta mer plats?

Det är dags att låta kreativiteten få mer plats i världen.  Läser du detta så vet jag att du håller med mig. Kreativitet finns i oss alla. Den är inte begränsad och den har många utseende. I kreativiteten finner du magi. Fantasi.

Hindrar tiden dig från att lära dig nya saker? Känner du att det tar för lång tid?

Kreativiteten uppstår i ögonblicket och det ögonblicket är tidlöst.

När du läker din kreativitet och låter den få näring som du länge längtat efter kanske du känner dig som ett barn. Varför då? Ett barn har ingen självmedvetenhet. Den bara är. Kliv in i den känslan!

Skyll inte på att det tar för lång tid. Sluta strunta i det för att du tror att det finns viktigare saker här och nu. Koncentrera dig inte på resans längd. Varje dag är en dag i rörelse. Varför inte röra dig mot det du vill ha mer av i ditt liv? Njut av resan istället för slutdestinationen. Kreativitet har ingen början och inget slut. Den är.

En roman blir aldrig klar. Orden kan alltid justeras och redigeras i oändlighet. 

En tavla blir aldrig klar. Den kan alltid få nya svepningar med färg.

En kreativ handling kan inte avslutas. Man kan inte bli konstnär och vara klar. Det finns alltid plats för nya kunskaper. Genom att fokusera på processen kan kreativiteten alltid kännas äventyrlig!

Efter ett underbart mastermindmöte med mina coachkollegor och nära vänner växte en ny idé fram. Nu har jag brainstormat hela dagen och fyra spår har växt fram. Från början var de tre men  det blev fyra istället och jag vill presentera dem lite kort för dig.

  1. Kicka igång din kreativitet. Mejl varje vecka med en ny kreativ övning. Kostnadsfritt. Övningarna görs på egen hand. Möjlighet att dela med mig med feedback.
  2. Ta fram din inre konstnär. 6 tema i 6 veckor. Varje vecka presenterar jag temat i mejl direkt i din inkorg. Temat innehåller övningar och worksheets. Plus mina freebies ”Kicka igång din kreativitet”, ”Väck dina drömmar till liv”, ”Kliv ut ur ditt huvud och in i dina drömmar” och ”Simplicity- celebrate your body and mind”. 123 kronor.
  3.  Ta fram din inre konstnär. 6 tema i 6 veckor. Varje vecka presenterar jag temat i FB-grupp. Temat innehåller övningar och worksheets. Plus mina freebies ”Kicka igång din kreativitet”, ”Väck dina drömmar till liv”, ”Kliv ut ur ditt huvud och in i dina drömmar” och ”Simplicity- celebrate your body and mind”. En gruppsession i veckan. Möjlighet att chatta med mig vid 3 tillfällen á 1 timme i veckan, privat eller i gruppen. 456 kronor.
  4. Ta fram din inre konstnär VIP. 9 tema i 18 veckor. Här djupdyker vi tillsammans fram din kreativitet. Varje vecka presenterar jag temat intimt med klient. Temat innehåller övningar och worksheets. Plus mina freebies ”Kicka igång din kreativitet”, ”Väck dina drömmar till liv”, ”Kliv ut ur ditt huvud och in i dina drömmar” och ”Simplicity- celebrate your body and mind”. En coachsession varannan vecka. Möjlighet att chatta med mig en gång i veckan. 789 kronor.

Låt mig bara tillägga att jag inte tänkt klart. Jag är fortfarande i kreativt flöde och jag vill att du ska veta att modellerna kan förändras. Känns något alternativ rätt så tveka inte att höra av dig. Har du inte ekonomisk möjlighet men detta känns så rätt, hör av dig! Mer kreativitet åt folket!

Christine

-Kreativitetscoach

2 svar på “Är du redo att hänga med som pilot i min kurs där du låter din kreativitet ta mer plats?”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.