Att ge näring till en drivkraft är otroligt viktigt för att leva med min passion.

För några år sen fick jag möjligheten att få min LifeSpider av Birgitta och Alice som är två magiska kvinnor. Tillsammans tog vi fram mina 6 drivkrafter,  6 intentioner och 6 livsprojekt. Det var fantastiskt samtidigt som det krävdes enormt mycket ”soulsearching”. Jag lyfte fram saker som jag inte ens uttalat högt för mig själv tidigare för jag skämdes över mina tankar om mig själv.

Härom dagen fick en av mina drivkrafter sig en smäll. Den blev både härmad och någon sa åt den att göra på ett visst sätt. Jag vill vara unik och göra mitt unika avtryck. Jag uttryckte mina tankar om att bli härmad med mina nära vänner och responsen var ”Den högsta formen av beundran är imitation”. När jag fått ur mig allt och så fylldes min kropp av ny kraft.

När någon säger åt mig vad jag ska göra så slår jag bakut. Det gör mig så ilsken. Jag vill göra och dela med mig av sånt som jag själv känner att jag vill inte för att någon annan säger åt mig att göra det. Hade detta varit för nåt år sen så hade jag inte följt min inre röst och motstånd men det gör jag idag.

Efter det har jag blivit överöst av komplimanger och beröm. Jag är helt mållös och det är svårt att ta in. Att vara en inspiration för någon annan är stort för mig. Att dessutom få höra att jag gör någon glad och att jag är härlig är så skoj! Det har kommit komplimanger från höger och vänster! Så härligt! Jag behöver träna på att ta emot dem utan att prata bort dem. Det är så lätt att tänka ”men jag är ju bara jag”. Jag kan känna att det ska vara svårt att få ett erkännande. Man ska ju jobba hårt. Inget kommer enkelt. Men varför inte? Varför kan det inte bara vara enkelt och härligt? Livet är till för att njutas av och inte lida sig genom.

För att ge drivkraften näring har jag lyssnat på musik som ger mig kraft. Jag har rensat ogräs och låtit tankarna komma och gå. Jag har suttit ner och pratat med detta spindelben specifikt. Ställt frågor till mig själv. Vad behöver jag mer av för att bli starkare. Vilka kläder, färger, sinnesstämning behöver min intention och drivkraft? Kanske det kan låta konstigt men jag gör det som passar mig.

När jag går in i de här tankarna så är jag inte rolig att umgås med. Jag behöver känna och fundera i min ensamhet. Jag behöver inte gå in i en diskussion om andra saker. Det tar så mycket energi som jag vill lägga på annat. Jag har så lätt att bli ledsen för något jag annars stått stark i.

Nu vill jag dela med mig av mitt första steg till den jag är idag. Jag hade provat på både det ena och det andra i min personliga utveckling men detta var mitt stora genombrott! SCP- självcoachningsprogrammet. Du får en fantastisk bok som sätter sig på så många olika nivåer i kroppen och en modul av SCP för bara 99 kronor. Är du redo?

Jag är redo!

Jag vill också tipsa om min vän Fridas härliga workshop ”Embrace your ego”. När Frida pratar så lyssnar man. Hon har en så härlig energi och när hon följer sin passion så följer man med hennes flow!

Kram Christine

Ett svar på “Att ge näring till en drivkraft är otroligt viktigt för att leva med min passion.”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.