Att vara superupptagen är ett val du gör!

Alla verkar vara superupptagna med sina superviktiga uppgifter. Säger nej till saker som de längtar efter för att tacka ja till saker som får dem att se bra ut för omgivningen. För att behaga alla andra.

Jag har varit där. Tro mig! Tre barn och en man som jobbade borta två veckor av fyra. Jag visste precis hur min dag skulle se ut. Jag hade planerat den i huvudet tusen gånger. Den gick som ett mantra i mitt huvud. Att ta mig tid att prioritera mig fanns inte på kartan. Varför skulle jag det? Alla andras välbefinnande var väl viktigare än mitt? 

Allt som finns på din tallrik kom dit för att du sagt ja till det!

Mitt humör var inte i balans. För varje dag som jag tryckte undan mina drömmar blev jag argare. Jag blev argare på mig själv och lät ilskan gå ut över mina barn. Mina älskade barn som inte gjorde annat än att ge mig kärlek och kreativitet. De var nyckeln till mina drömmar och jag visste inte om det. Förlåt för det…. 

Sluta skyll på att du har för mycket att göra! Det är du som väljer vad du vill göra. Du väljer vad du behöver. Ingen annan. Du är inget offer för omständigheter. Du har ett val. 

Nu börjar du kanske skruva på dig…. Nej, det funkar inte just nu i mitt liv. Mina barn behöver min tid. Min man behöver mig. Min mamma behöver min hjälp. Det finns till och med de som tycker att man är älskad och omtyckt om man har superspäckad kalender. Det är de säkert men är kärleken till sig själv inte den allra viktigaste? Det är helt ok att ha en fullspäckad kalender om det är din grej! Se till att ta reda på om det är det eller om det handlar om något helt annat. 

Sluta! Sluta hitta skäl till varför din tid inte är värdefull! Det du väljer att fylla din tid med är ditt val. Ditt ansvar. Own it!! När du ändrar perspektiv på hur du prioriterar din tid förändras din relation till dig själv. Att tacka ja till någon för att det finns en lucka i kalendern fast du känner att du behöver meditera istället. Nope! Säg tack men nej, tack! Fyll kalendern med måbra-saker som höjer din vibration. Du behöver återhämtning, det vet du! Kroppen vet vad du behöver och kommer att ge dig meddelande om det. Välj att lyssna i tid! Please… Annars blir det jobbigare ju längre du väntar.

Varför är dina önskningar mindre värda? När började du att förminska dina drömmar? Vad drömmer du om idag? I din perfekta värld, vad gör du då? Var befinner du dig?

Vill du utforska detta vidare? Då vill jag jobba med dig!

Vad vill DU fylla ditt liv med?

LevAnde kramar

Christine

-Coach och idékreatör

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.