Hitta dig! -En helg för att kliva in i din kraft, kärlek och kärna.

Tillsammans med mina magiska vänner och kolleger skapar jag en helg där vi skalar lager för lager. Skratt, tårar och allvar möter varandra.

Här får du en möjlighet att få andrum och komma i kontakt med din autenticitet. Lära känna dig själv bättre. Om du inte vet vem du är, hur kan du då förvänta dig att andra ska veta vem du är? Hur ska du kunna älska dig själv utan att veta vem du egentligen är?

Du får träffa likasinnade och tillsammans leker vi fram vår kärna. Bra struktur och flum i en härlig kombination! Yes! Häng med!

Hitta dig! -En helg för att kliva in i din kraft, kärlek & kärna.

LevAnde kramar

Christine

-Coach och idékreatör

Att vara superupptagen är ett val du gör!

Alla verkar vara superupptagna med sina superviktiga uppgifter. Säger nej till saker som de längtar efter för att tacka ja till saker som får dem att se bra ut för omgivningen. För att behaga alla andra.

Jag har varit där. Tro mig! Tre barn och en man som jobbade borta två veckor av fyra. Jag visste precis hur min dag skulle se ut. Jag hade planerat den i huvudet tusen gånger. Den gick som ett mantra i mitt huvud. Att ta mig tid att prioritera mig fanns inte på kartan. Varför skulle jag det? Alla andras välbefinnande var väl viktigare än mitt? 

Allt som finns på din tallrik kom dit för att du sagt ja till det!

Mitt humör var inte i balans. För varje dag som jag tryckte undan mina drömmar blev jag argare. Jag blev argare på mig själv och lät ilskan gå ut över mina barn. Mina älskade barn som inte gjorde annat än att ge mig kärlek och kreativitet. De var nyckeln till mina drömmar och jag visste inte om det. Förlåt för det…. 

Sluta skyll på att du har för mycket att göra! Det är du som väljer vad du vill göra. Du väljer vad du behöver. Ingen annan. Du är inget offer för omständigheter. Du har ett val. 

Nu börjar du kanske skruva på dig…. Nej, det funkar inte just nu i mitt liv. Mina barn behöver min tid. Min man behöver mig. Min mamma behöver min hjälp. Det finns till och med de som tycker att man är älskad och omtyckt om man har superspäckad kalender. Det är de säkert men är kärleken till sig själv inte den allra viktigaste? Det är helt ok att ha en fullspäckad kalender om det är din grej! Se till att ta reda på om det är det eller om det handlar om något helt annat. 

Sluta! Sluta hitta skäl till varför din tid inte är värdefull! Det du väljer att fylla din tid med är ditt val. Ditt ansvar. Own it!! När du ändrar perspektiv på hur du prioriterar din tid förändras din relation till dig själv. Att tacka ja till någon för att det finns en lucka i kalendern fast du känner att du behöver meditera istället. Nope! Säg tack men nej, tack! Fyll kalendern med måbra-saker som höjer din vibration. Du behöver återhämtning, det vet du! Kroppen vet vad du behöver och kommer att ge dig meddelande om det. Välj att lyssna i tid! Please… Annars blir det jobbigare ju längre du väntar.

Varför är dina önskningar mindre värda? När började du att förminska dina drömmar? Vad drömmer du om idag? I din perfekta värld, vad gör du då? Var befinner du dig?

Vill du utforska detta vidare? Då vill jag jobba med dig!

Vad vill DU fylla ditt liv med?

LevAnde kramar

Christine

-Coach och idékreatör

 

#Lekfullapril Dag9

Våld och terror kryper närmre. Det går inte att blunda för det. Det som händer är förfärligt och vackert. Människor öppnar upp sina hjärtan. Vi visar kärlek och omsorg för varandra. Mitt i all trauma behöver vi skrattet. Du vet skrattet åt eländet. Vi kan inte komma vidare när vi stannar kvar i negativitet och rädsla. Vi behöver glädje, kärlek och mera kärlek.

Dag 9. Vad får dig att skratta?

Igår satt jag och min son och tittade på roliga klipp på YouTube. Jag skrattade så tårarna sprutade. Det är underbart! Dela med dig i kommentarerna! Mer skratt åt folket!

LevAnde hälsningar

Christine

#Lekfullapril Dag8

Dag 8. Dela med dig av något som du kämpar med just nu.

Alla människor har problem. Ibland är de få och ibland känner man sig som om man drunknar i dem. Att lösa problem när man är mitt uppe i dem är otroligt svårt! Klanka inte ner på dig själv i detta…. När jag möter ett problem så använder jag mig av ett verktyg som jag lärde mig i en utbildning av LifeSpider System. Jag placerar mig i framtiden när problemet är löst och återberättar hur jag löste det. Ibland frågar jag mig nyfiket vad problemet vill säga mig. Att ta hjälp av en coach för att ta reda på vad problemet egentligen beror på är en utmärkt idé! Låt oss hjälpa varandra!

Idag kämpar jag med struktur. Det är en miljon olika saker jag vill göra! Jag gör en lista på allt och börjar med det som känns mest lustfyllt. Jag börjar med att måla. Igår målade jag en tavla och jag älskade det! 

LevAnde hälsningar

Christine

#Lekfullapril Dag7

Denna dagen har bestått av att packa flyttlådor och packa upp dem igen. Vi håller på att flytta in i en nybyggd skola med start på måndag (Jag är inte bara coach, jag är skoladministratör och fritidsledare också). Jag ser verkligen fram emot att detta ska vara min nya arbetsplats. Skolan är så stor och jag är säker på att jag kommer att gå vilse! Hihi 🙂

Visst är det en härlig känsla att rensa och röja? Göra plats för nytt! 

Dag 7. Vad ser du fram emot?

LevAnde hälsningar

Christine

#Lekfullapril Dag6

Varje dag läser jag inspirerande qoutes. Visst är det underbart att inspireras av andra människors klokheter! De finns överallt och en del är faktiskt mina egna. 🙂

 

Dag 6. Dela med dig av qoute som du tycker talar till dig. Vill du så dela varför den talar till dig… <3 

IF YOU CAN’T FIGURE OUT YOUR PURPOSE, FIGURE OUT YOUR PASSION. FOR YOUR PASSION WILL LEAD YOU RIGHT INTO YOUR PURPOSE.” ~BISHOP T.D. JAKES

LevAnde hälsningar

Christine

#LekfullApril Dag5

Det finns så många filmer jag ännu inte sett. Jag blir så berörd och gråter nästan till allt förutom komedier. Att få drömma sig till en annan tid i två timmar och sedan gå tillbaka till sitt eget liv är rogivande.

 

Dag 5. Vilka är dina tio favoritfilmer?

 1. Avatar
 2. Love actually
 3. Nyckeln till frihet
 4. Titanic
 5. Matrix
 6. Good Will hunting
 7. Draktränaren
 8. Livet från den ljusa sidan
 9. Dirty dancing
 10. Den gröna milen

LevAnde hälsningar

Christine

#LekfullApril Dag4

Jag tycker det är underbart att drömma. Fantisera mig bort till en annan miljö och verkligen känna hur det känns när jag är där. Det finns många platser på jorden jag vill besöka eller kanske till och med bosätta mig på. Idag handlar det om att fantisera…

 

4. Skriv ner fem platser du vill besöka. Motivera varför (om du vill) 😉

 1. Italien. Ett medium berättade att jag levt fem liv i detta landet och jag längtar efter att utforska och se om jag känner igen mig. 
 2. Ubud. Där ska vara massa god RawFood och digitala nomader. 
 3. Hawaii. Stränderna är så magiskt vackra.
 4. Monkey Mia, Australien. Jag vill simma med delfiner.
 5. Afrika. Jag vill ut på safari och möta vilda djur.

 

LevAnde hälsningar

Christine

#LekfullApril Dag3

När jag känner mig kreativt blockerad så innebär det att jag behöver vila. Slappna av och låta mig vara. Jag älskar att vara i flow och jag njuter även av min stillhet. Jag behöver hela spektrumet för att må bra. Jag förstår att alla nyanser i mig är viktiga och värdefulla. När inspirationen kommer kan jag ta emot den med öppen famn.

3. Skriv några rader om någon som inspirerar dig. Det vackra i andra är en spegling av den du är. Visste du det?

Att välja en person som inspirerar mig är svårare än jag trodde. Det finns så många olika grenar av intresse i mitt liv. Jag funderar så det knakar….

Marilyn Monroe. Vilken fantastisk människa du var. Jag önskar så att jag fått prata med dig. Lära känna dig för den du var. Du fick vara med om mycket i ditt liv. Mycket smärta och djupa svackor. Du har fått mig att förstå att en vacker yta inte innebär lycka. Du var en mycket klok kvinna som gick efter det du ville ha. Du skapade dina egna regler. 

LevAnde hälsningar 

Christine

 

#LekfullApril Dag2

Varje dag får vi höra positiva saker om oss själva. Det är mycket lättare att lägga märke och fokusera på negativa saker som sägs och händer runt omkring oss. Jag vill att du skiftar fokus från och med idag och börjar koncentrera dig på positiva händelser som kommer din väg. Lägg märke till dem. Skriv ner dem för att påminnas de dagar som du känner dig låg och nere. 

2. Skriv ner något som någon annan sagt till dig som verkligen gjort avtryck i ditt liv. Det kan vara en liten komplimang som var väldigt betydelsefull för dig. 

”Jag mår så bra i ditt sällskap”

”Jag önskar att jag mött dig tidigare”

”Jag älskar din kropp tätt intill min”

”Vilken vacker kappa du har”

Känslan av att få en komplimang är så värmande och härlig. Eller hur? Tänk på det nästa gång du tänker något snällt om någon annan. Säg det högt till personen. Vem vet vilket avtryck du gör för den människan utan att veta om det?

LevAnde hälsningar

Christine