Är du redo att ta små steg för att öka ditt mod att vara sårbar?

Vi kvinnor behöver bli medvetna om hur stor kraft det bor i våra tankar. Jag vill att vi börjar att förändra oss själva, kliver in i vår kraft och sen förändrar vi världen till ett bättre ställe. Låter det naivt? Jag bryr mig inte. Jag är menad att skapa fred på jorden och varje varelse kan bidra på sitt unika sätt.

1) Börja säga ”Jag är” istället för ”jag är inte”.
Något väldigt vackert vi kan göra är att omfamna vem vi är. Som kvinnor får vi ofta höra vad vi inte är. ”Du är inte smal nog, så köp det här gymkortet, du är inte smart nog, så det är inte lönt att tro att du kommer att lyckas.” Genom att helt enkelt uttrycka sig med ”Jag är _____” kan du kliva in i storheten som du är född med. Så istället för att svara på alla saker du inte kan göra eller de saker du inte gör, försök att infoga några ”jag är i” blandningen!

2) Var ärlig istället för att ljuga.
Så många gånger jag har dragit till med en vit lögn om att jag inte kan följa med på planerade utflykter. Jag har sagt att jag har haft huvudvärk eller att barnen har varit sjuka. Ibland har jag bara undvikit och låtit telefonen ringa när de saknade mig för att senare komma på en bra lögn. Oj, vad detta fått mig att må dåligt och jag kände att jag var en hemsk människa. Idag säger jag oftare (inte alltid) sanningen; ”Nej, jag vill inte följa med” och det kan bero på min sinnesstämning eller att jag hellre vill göra nåt annat. Det gör att mina nära och kära förstår mig lite mer. Jag blir fortfarande inte alltid stöttad i detta men det är superviktigt för mig att ändå göra det.

3) Dela dina med och motgångar genom att använda ”Jag känner”.
Ett av mitt favoritsätt att skapa kontakt med andra människor är att dela mina känslor. Känslor är en av de mest universella sakerna.  Så mycket kraftfullare än ord. Du kan vara i ett rum fullt av människor från alla möjliga platser, titlar eller åldrar men om du säger att du känner dig glad, ledsen, ensam eller arg kan jag garantera dig att alla i rummet kan relatera. Att dela vår livshistoria med någon är det största av allt i sårbarhet. Försök att doppa tån i poolen först genom att säga ”Jag känner mig _______”. Det öppnar upp för personen framför dig att svara med ”Jag förstår”. Det är ett otroligt kraftfullt sätt att känna sig sedd som människa. Att dela dina känslor skapar en omedelbar koppling till andra människor.

På söndag drar jag igång min lite annorlunda tacksamhetsövning och ännu är det inte försent att hänga på i ”23 dagar av tacksamhet med en twist”. 

Kram Christine

Hur känner du dig när drömmen befinner sig bakom dörren och allt du behöver göra är att öppna?

 

Om det du vill ha just nu stod utanför din dörr. Knackar på och väntar på att släppas in…..
Skulle du vara redo?
Du kanske säger att du är redo, men är du verkligen det? På riktigt?

Som när jag följde min idé om att starta företag där jag skulle sälja Raw food-luncher och gav upp.. Jag var inte redo!
Efter att ha insett att detta inte var min dröm utan någon annans så öppnade jag upp för annat. Lämnade detta och lärde mig massor om mig själv den hårda vägen. Föll ner i gyttjan och fann nya svar i mig.

Det är otroligt viktigt att vara medveten om det handlar om mig eller att jag vill bli älskad och omtyckt. Då handlade det om att få vara med och inte bli utstött. Jag visste redan tidigt att det inte var i linje med min passion men vågade inte säga ifrån. Jag ville så gärna bort från det jobbet jag hade då att jag var villig att hoppa på vad som helst som var annorlunda.

En annan viktig sak att fråga sig själv, -Hur känner du dig när drömmen befinner sig bakom dörren och allt du behöver göra är att öppna? Du har nyckeln. Är du exalterad? Rädd? Överväldigad? Känner du dig värdig? Förtjänar du det?

Dina känslor bär svar på varför din önskan ännu inte har uppstått i ditt liv.
Om du verkligen vill ha det, förbered dig som om det kommer att hända idag.

Jag vill hjälpa dig att förändra din attityd utan att du ska behöva göra en stor investering. Jag tror att omvälvande förändringar inte behöver kosta mycket pengar. Det handlar om att du ska vara mottaglig och att det ska kännas rätt. Är du nyfiken på vad jag håller på att skapa? Läs mer om det blogginlägget här.

Vill du boka in ett kreativt samtal med mig? Skicka ett pm på min gilla-sida

Kram Christine

-Kreativitetscoach

Är Christine´s creative support för dig?

Idag var jag ute på äventyr med min man. Vi körde runt lite och besökte olika loppisar. Vi gör små utflykter ihop. Det är kul att hänga med honom. Det gör plats för samtal och skratt. Jag har gift mig med min bästa vän.

Plötsligt sprang det en hare längs vägen. En liten en. Jag slog upp Solögas budskap som jag alltid gör.

”Släpp taget och ge dig hän i glädje. Tag det avgörande steget
nu. Min gåva till dig är att visa företagsamhet.”
Ur Djurens Språk av Solöga
Här gäller det att inte bara tänka på saker och ting utan att handgripligen göra dem! Sluta fundera/tveka – gör något åt saken!

Jag har under en tid funderat och tänkt på att jag vill skapa en trygg support för kreativa människor för att skapa sitt drömliv. Nu fick jag verkligen ett tecken på att det är dags att köra och sluta tänka. Jag tänkte mig två spår vilket till slut blev tre. Jag gillar siffran tre. Inom häxkonsten tror man på lagen om tre – det du ger/sänder ut kommer trefalt tillbaka till dig.

Spår 1. Gratis

Du går med i min Fb-grupp ”Skapa ditt kreativa drömliv”. Där kommer jag att med början i juli att en gång i månaden bjuda in för kreativt samtal med dem som är intresserade. För att vi inte ska bli för många så är det först till kvarn som gäller. Datum kommer jag att lägga ut i gruppen så att man kan anmäla sig. Max antal deltagare är 5. Mötet kommer att ske via Zoom. Jag kommer att spela in men om någon känner att det blev för intimt så delar jag inte det med FB-gruppen. Det ska vara en trygg plats att öppna upp sig på. Samtidigt så hjälper det att få höra och känna att man inte är ensam med sina tankar.

Spår 2. 129kr/mån

Du är såklart redan med i min FB-grupp och tar del av alla klokheter där. Utöver detta får du även:

 • Christine´s creative support FB-grupp.
 • En unikt utsedd person som bekräftar dina framsteg.
 • Ett peppande community som är där för dig i med och motgång.
 • Workshops för att skapa rätt mindset till ditt drömliv.
 • ”Hur kan jag hjälpa dig”- live eller chat. Möjlighet att ställa frågor till mig varje vecka vid flera tillfällen..
 • Övningar om självkärlek, överflöd, pengar, drömmar mm.
 • Bibliotek med printables (kommer inte på nåt bra svenskt ord)
 • Mejlsupport. Skicka din framgångsberättelse, motgång eller fråga när du vill. Jag svarar inom 48 timmar. Jag är ditt bollplank. Din support för att din kreativitet ska vara levande.

Spår 3. 8888kr/år eller 888kr/mån

VIP

 • Christine´s creative support FB-grupp.
 • En unikt utsedd person som bekräftar dina framsteg.
 • En peppande community som är där för dig i med och motgång.
 • Workshops för att skapa rätt mindset till ditt drömliv.
 • ”Hur kan jag hjälpa dig”- live eller chat. Möjlighet att ställa frågor till mig varje vecka vid flera tillfällen.
 • Övningar om självkärlek, överflöd, pengar, drömmar mm.
 • Bibliotek med printables (kommer inte på nåt bra svenskt ord)
 • Mejlsupport. Skicka din framgångsberättelse, motgång eller fråga när du vill. Jag svarar inom 48 timmar. Jag är ditt bollplank. Din support för att din kreativitet ska vara levande.
 • Mejlkursen ”Väck liv i din inre konstnär”
 • 1 group creative support session i månaden. Alla får vars en halvtimme. Två tider att välja på. Kväll eller dag.
 • 1 one to one coachning i månaden. Här skapar vi möjligheter, väcker liv i drömmarna och skapar ditt kreativa drömliv.
 • Max antal platser är åtta för att skapa en intim relation. Vill du boka in en extra session så finns den möjligheten till ett mycket fördelaktigt pris.
 • Vi kör igång den 23 augusti. Vänta inte för länge. Endast 8 platser.

Men hur meddelar jag mitt intresse?

Bra fråga! Du skriver ner några ord om vilket spår som passar dig och varför detta känns rätt för dig. Varför inte lite om vem du är? Det behöver verkligen inte vara en lång följetång. Var dig själv. Det är det absolut viktigaste. Jag älskar när du är dig själv utan någon mask. När du anmält ditt intresse så lägger jag till dig på listan.

Var meddelar jag mitt intresse?

Superbra fråga! Du skriver till min mejladress levandefrukost@gmail.com så väntar jag med spänning!

Hur betalar jag?

Det berättar jag mer om när du mejlat mig.

 

Stor kram från mig

C

7 sätt för att veta att du är redo att köra igång med din idé! Sluta förhala och visa dig för världen.

Att vara i ett kreativt flow är magiskt! Verkligen! När du är i kreativt skapande så ska du inte dela dina idéer med alla de som vill lösa allt och ta dig ner på jorden. Tillåt dig att sväva iväg med dina drömmar. Därför skapar jag en supportgrupp för kreatörer. Vill du hänga på? Jag har inte tänkt klart…

– Förhalning tar död på allt! Du tycker att det kan bli mer perfekt och väntar.

– När du förhalar för att du tror att du kommer att få mer självförtroende med tiden.

– Ingen är någonsin klar! Ge dig in och lita på att du löser saker och ting efter hand.

– Om du varje dag frågar dig om du är redo. Då är du det!

– Ta steget att göra ett åtagande som tar dig utanför din komfortzon. Det kräver mod och det klarar du!

– Allt går att lösa! Din vision om vart du vill komma kan ha många vägar.

– Dela ditt beslut med någon eller några som du vet kommer att vara ett stöd för dig. Chansen att du går till handling ökar!

Jag är medveten om allt detta och ska nu lyssna på mig själv. Tänk att jag vetat allt detta så länge och ändå inte tagit klivet fram! Alla dessa tankar; jag tar det imorgon, men inte kan väl jag, någon annan gör det mycket bättre osv…

Ingen gör det som jag. Det finns bara en Christine. <3 Jag ska meditera en stund och känna efter hur framgång känns för mig.

Kram C.

 

4 steg för att bryta gamla tankemönster.

Alla människor har självsabotörer som hindrar oss från att leva vår dröm. Alla, verkligen alla. Även de som du tycker är framgångsrika och har ”allt”. Även de har negativa tankemönster som behöver brytas.

Steg nummer ett är att ta reda på varför man vill bryta sig loss från gamla tankemönster. Det är en trygghet att veta vad som förväntas av en även om det är obekvämt. Trygghet är en av våra basbehov och vi behöver den för att känna oss värdiga. För att göra den platsen större behöver vi också kliva ur den då och då. Stretcha den lite grann. Läs mer om komfortzonen här. Det är inte säkert att man är medveten om sina egna självsabotörer. Det är så de behåller sin styrka inom oss.

Steg nummer två handlar om att lägga märke till hur man pratar till sig själv och hur man pratar om sig själv till andra människor. Vilka tankar är det som snurrar i ditt huvud? Hur presenterar du dig inför nya människor? Skriv ner för att göra dig medveten om dem. Nu kan du börja förändra ditt mönster.

Steg nummer tre är att aktivt varje dag göra något för att förändra. Att varje dag ta medveten action till att bryta. 21 dagar tar det för att skapa en ny vana. Det kan handla om att säga något positivt till din spegelbild, umgås med människor som lyfter din energi eller vad som funkar för dig. Du kommer att märka stor förändring i ditt liv.

Steg nummer fyra är superviktig! Ge utan motprestation. Det spelar ingen roll var i ditt liv du just nu befinner dig, du har något att bidra med till andra. Du är värdefull. Det du ser hos andra är en spegling av vad du har inom dig. Kom ihåg det!

Kram Christine

Här är det bästa botemedlet när du känner dig överväldigad.

Överväldigad. Överöst av tankar. Saker som ska fixas. Har jag glömt nåt? Checklistor. Inte min stora favorit. Det som jag verkligen tycker hjälper mig är att lägga märke till vad som verkligen sker. Vad behöver jag göra? Vad är det som händer? Handlar det om mig?

När överväldigande uppstår så är det egentligen ett symptom på att något håller på att hända under ytan.

Genom att försöka fixa allt som snurrar i ditt huvud så kommer du bara att göra saker värre. Du hittar nya saker att tänka på. Nya sätt att lösa problem. Du slår knut på dig själv.

Här är min topp NoNo!!

1. Kicka in i problemlösningsmode.

2. Lägg till fler uppgifter att lösa.

3. Dåligt samvete för att inte göra tillräckligt.

Här är det bästa botemedlet för att känna lättnad istället för överväldigande.

1. Sitt i tystnad i 5 minuter. Fråga vad det här verkligen handlar om. Detta kommer att ge dig många insikter. Andas. Låt tankarna komma och gå. Bli inte förvånad om svaret känns oväntat.

Här är några oväntade insikter: Du gör för mycket, du är rädd för att förlora kontrollen, du dömer dig själv att du inte är tillräcklig …

2. När du förstår vad som är den bakomliggande orsaken till att du känner dig överväldigad kan du hantera det på ett bra sätt. Om du har tid att ta din ”överväldigande” på en promenad när du rör dig med den energin, kan du tillåta den att omvandlas. Se vilken visdom den verkligen har till dig. Tänk om du kan sitta med ett tänt stearinljus och fokusera på flammans kraft och se om du omvandlar överväldigandet till visdom.

Den kan vara en dyrbar gåva för att lära dig vad som verkligen begränsar dig …

Vill du ha min hjälp och mina övningar för att ta dig vidare? Hör av dig.

Kram Christine

Jag skapar en trygg plats för dig att förändra ditt liv.

Älskade kvinna,

jag vet att din tid är dyrbar. Jag vet att din kalender är full. Jag vet att du länge har funderat på att förändra ditt liv. Jag vet att du är trött på att ha det som du har det. Du längtar efter att ”hitta” dig själv.

Låt mig först börja med att berätta att du kan inte lägga det ansvaret på någon annan. Du behöver vara villig att vända blicken inåt och lyfta fram dig i ljuset. Var inte rädd för vad som kommer att möta dig. Du är redo. Du klarar det.

Alla människor är olika och det är magiskt. Jag har mött många kvinnor som är rädda för att boka ett coachsamtal. Det kan bero på många saker. En del är rädda för att prata om sig själv och ta plats. En del är rädda för vad som ska komma fram under sessionen.

Vill du ha min coachande support under sommaren som gör att du kan möta din framtid med mer kraft och kreativitet? Du kommer att tro på dig själv och skapa möjligheter som tar dig närmre din dröm.

Hur kommer det att gå till?

Du sätter dig ner en stund och funderar över vilka förändringar du vill göra. När du är klar med dina tankar. Eller vänta, du behöver inte alls känna dig klar men när du bestämt dig för att du vill skapa dina förändringar med min support så mejlar du mig. Det innebär att du har min kreativa support hela sommaren. Från nu och 8 veckor framåt. Vi kommer tillsammans att förändra ditt mindset och skapa nya tankar. Jag kommer att vara rak i min kommunikation. Det finns ingen anledning att linda in saker och ting. Ibland kommer jag att dela med mig tankar och ibland blir det frågor jag vill att du svarar ärligt på. Verkligen ärligt. Du kommer att få en del övningar av mig som kommer att öppna nya dörrar. Detta kommer att ske i skrivande form. Du får tid att tänka på vad dina svar. Ta in frågorna och låta svaren komma. Allt du skriver stannar hos mig. Känn dig trygg med det. Jag svarar på dina mejl inom 48 timmar. Du behöver vara öppen för min spontanitet. Kanske jag spelar in mina funderingar och skickar till dig eller kanske jag pratar in mina tankar och frågor till dig. Känner du dig efter ett tag redo att boka ett coachsamtal så finns den möjligheten till ett mycket fördelaktigt pris.

Vad kommer detta att kosta dig?

Det är alltid svårt att sätta ett pris på något nytt som jag aldrig har provat. Jag sluter ögonen och funderar….. Talet 8 kommer till mig. Jag går på min intuition för den leder mig alltid rätt. Kostnaden blir 888 kronor och du kan välja att betala två gånger á 444 kronor. Jag kommer att förändra ditt liv. Du kommer att få tillgång till din inre kraft som så länge har längtat efter.

Kram Christine

En ny idé skapades idag. Vad innehåller ett kreativt samtal med mig?

Efter dagens session så blev jag medveten om att det är så många människor därute som behöver någon för att väcka liv i kreativiteten. Någon som kan ställa de där frågorna som får ögonen att öppnas. Tänka nya tankar. Se saker från ett annat perspektiv.

Det är så enkelt (och så otroligt tråkigt) att trampa runt i samma spår. Inte våga eller veta vad nästa steg är. Man går runt och tänker ut alla möjliga hinder innan man ens har börjat.

Vad innehåller ett kreativt samtal?

Innehållet sätter vi tillsammans. Det finns ingen ram för hur detta ”ska” se ut. Jag avskyr att följa ramar utan det blir så mycket bättre när vi tillsammans gör vår egen ram och följer flödet. Låter det flummigt? Kanske det men det är sån jag är. Jag älskar flummighet. Jag ställer coachande frågor som får dig att verkligen tänka nya tankar. Jag tror på kraften i frågor. Jag tror att vi alla behöver lära känna oss själva mycket bättre. Då kan vi skapa en värld i fred. Du kan ha ett specifikt problem som du behöver ta dig genom för att skapa kraft framåt. Jag är ditt bollplank. Du kan känna dig fullkomligt trygg att alla dina tankar och idéer får höras och respekteras. Det finns inga konstigheter. Det finns inga känslor som är fel. Alla känslor får finnas. Det är helt ok att känna sig värdelös. Det är också helt ok att dela med sig av framgångar.

Vad kostar det?

Första samtalet 199 kronor. (Man vill ju inte köpa grisen i säcken 😉 )

Därefter 599 kronor för 40 minuter.

Möte sker via Zoom.

Hur många sessioner måste jag köpa?

Du måste ingenting, alltså kan du köpa en eller flera. Känner du för att anlita mig återkommande så sätter jag såklart ihop ett fördelaktigt paketpris till dig.

Hur bokar jag ett kreativt samtal?

Känner du att detta passar in i ditt liv så skulle jag bli fantastiskt glad. Du mejlar till levandefrukost@gmail.com att du är nyfiken på detta. (Ja, jag vet att jag borde skaffa en ny mejladress som känns mer seriös men jag tar det en annan dag hihihi) Eftersom jag fick denna idéen idag och den känns så klockren så har jag inte alla bitar på plats. Ha tålamod med mig…..

 

Kram Christine

 

 

Låt känslorna leda dig till ditt kreativa drömliv.

Så flummig den rubriken blev men så är det faktiskt. När intentionerna får göra valen så kickar den rätta drivkraften igång och magi skapas. Att sätta en intention på hur du vill känna dig eller hur du vill att andra ska känna sig gör att du alltid tar rätt beslut när du rör dig framåt.

Först och främst, tillåt dig att vilja ha det du vill. Det jag menar är om du drömmer om att känna dig unik eller överlägsen, tillåt det. Det är absolut inget konstigt med det. Världen är full av människor som inte tillåter sig att känna. Vi trycker undan våra drivkrafter och rusar iväg till nästa sak på listan. Inte får man väl lov att tänka så? Jo, det är så otroligt viktigt att inte förneka sina tankar. Låt dem se ljuset och ta reda på vad de har för budskap. När ska vi börja känna?  Om du vet att genom att göra X så kommer du att känna dig Y, varför inte göra det?

Det du fokuserar på växer.

Läs den meningen igen.

Det du fokuserar på växer. 

Jag vill testa ett nytt sätt att coacha. Vill du veta mer?

Låt mig förklara vad jag tänker….

Jag älskar mötet med en klient.

Jag vet att vi alla har mycket att stå i.

Det är svårt ibland att hitta en tid som passar båda.

Jag har mejlcoachat med framgång tidigare.

Vill du bli mejlcoachad av mig?

Vill du veta mer om vad det innebär så signa upp dig på min lista där jag då och då skickar ut kärleksfulla nyhetsbrev.  Imorgon kommer jag att berätta mer om denna nykläckta idé.

Kram Christine

Du är redan det du söker.

För tio år sen var jag på jakt efter att ”hitta” mig själv. Då var det på fullt allvar. Förvirrad och orolig. Jag längtade efter att våga vara mig själv. Jag längtade efter att hitta mitt unika uttryck. Jag läste böcker, jag googlade, jag tog en massa gratis-webinarer. Ja, jag gjorde allt! Det blev totalt virrvarr i huvudet och det snurrade ännu mer. Jag kände ännu större osäkerhet på vem jag var. Jag visste bara vem jag ville vara som.

Nu är jag tio år äldre och jösses vad jag känner mig klokare och tryggare. Idag är jag bekväm med mig själv. Jag står stadigt i min kropp. Självklart har jag dagar när det är skakigt. Hade jag inte haft det så skulle det innebära att jag inte utmanar mig och växer. Jag har kommit till insikt att istället för att söka svaret på mina frågor utanför mig själv så har jag redan alla svaren inom mig.

Tänk för en sekund att allt det du vill ha är tillgängligt och bara väntar på att du ska vara mottaglig. Det är inte möjligt att ta emot något som du inte vill släppa in i ditt liv.

Vänta inte på ett mirakel. Eftersom vi alla är unika så definierar vi ett mirakel på olika sätt. Hur som helst, när du lägger ditt liv i händerna på någon annan får du aldrig det du vill ha. Du behöver inte leva upp till yttre förväntningar. Du är värdig att få allt det du önskar enbart genom att vara du.

Fastna inte i ett uppsatt mål. Jag är för att sätta upp mål som tar dig framåt. Absolut! Men det jag inte kan stå för är att fullfölja det även när det känns bläh. Det är möjligt att ”ombestämma” sig.  Det krävs disciplin ibland för att fullfölja det man drömmer om. Ha visionen klar och tydlig för dig. Varje dag. Risken är annars att den blir suddig och försvinner i horisonten.

Kämpa inte för att ta dig dit. Du kommer inte att få en belöning när du når ditt mål. Inte på det sättet. Du kommer att bli en ny människa. Du kommer att känna nya saker. Tänka nya tankar. Men att förvänta dig en belöning? Nej, då behöver du ändra ditt mindset. Du kommer att känna dig stark och stadig.

Vill du med min hjälp ta fram dina unika nycklar som öppnar nya dörrar? Skriv några rader till levandefrukost@gmail.com så tar vi det vidare där.

Kram Christine