Du är redan det du söker.

För tio år sen var jag på jakt efter att ”hitta” mig själv. Då var det på fullt allvar. Förvirrad och orolig. Jag längtade efter att våga vara mig själv. Jag längtade efter att hitta mitt unika uttryck. Jag läste böcker, jag googlade, jag tog en massa gratis-webinarer. Ja, jag gjorde allt! Det blev totalt virrvarr i huvudet och det snurrade ännu mer. Jag kände ännu större osäkerhet på vem jag var. Jag visste bara vem jag ville vara som.

Nu är jag tio år äldre och jösses vad jag känner mig klokare och tryggare. Idag är jag bekväm med mig själv. Jag står stadigt i min kropp. Självklart har jag dagar när det är skakigt. Hade jag inte haft det så skulle det innebära att jag inte utmanar mig och växer. Jag har kommit till insikt att istället för att söka svaret på mina frågor utanför mig själv så har jag redan alla svaren inom mig.

Tänk för en sekund att allt det du vill ha är tillgängligt och bara väntar på att du ska vara mottaglig. Det är inte möjligt att ta emot något som du inte vill släppa in i ditt liv.

Vänta inte på ett mirakel. Eftersom vi alla är unika så definierar vi ett mirakel på olika sätt. Hur som helst, när du lägger ditt liv i händerna på någon annan får du aldrig det du vill ha. Du behöver inte leva upp till yttre förväntningar. Du är värdig att få allt det du önskar enbart genom att vara du.

Fastna inte i ett uppsatt mål. Jag är för att sätta upp mål som tar dig framåt. Absolut! Men det jag inte kan stå för är att fullfölja det även när det känns bläh. Det är möjligt att ”ombestämma” sig.  Det krävs disciplin ibland för att fullfölja det man drömmer om. Ha visionen klar och tydlig för dig. Varje dag. Risken är annars att den blir suddig och försvinner i horisonten.

Kämpa inte för att ta dig dit. Du kommer inte att få en belöning när du når ditt mål. Inte på det sättet. Du kommer att bli en ny människa. Du kommer att känna nya saker. Tänka nya tankar. Men att förvänta dig en belöning? Nej, då behöver du ändra ditt mindset. Du kommer att känna dig stark och stadig.

Vill du med min hjälp ta fram dina unika nycklar som öppnar nya dörrar? Skriv några rader till levandefrukost@gmail.com så tar vi det vidare där.

Kram Christine

Ett svar på “Du är redan det du söker.”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.