#FRAMTIDSTRO

De flesta av oss har den där hemliga drömmen att ”någon dag ska jag”. Du vet de där sakerna du ska göra när du är väl förberedd och klar. Det tråkiga är faktiskt att i den drömmen finns allt du har passion för! Allt det där som bara du har som du vill dela med hela världen…

Problemet är att vi sätter för mycket perfektionism i vägen för att bara köra! Så många jag har pratat med som drömmer om både det ena och det andra men vågar inte för att det är ju redan någon som gör det. Det finns redan någon som är bättre. Ja, kanske det men det finns ingen som gör det som du! Ditt uttryck och dina idéer är det ingen annan som har. 

Framsteg

Tyvärr hamnar så många ”någon gång ska jag” i skymundan för att man tror att man vara expert i ämnet. Jag vet för jag har varit precis likadan. Idag hoppar jag in i det okända och lyssnar på mig själv som säger att min röst behöver komma ut i världen. Då blir det en kärleksfullare plats att leva i. Det är därför jag gör det jag gör.

Jag trodde aldrig i livet att jag skulle börja blogga och dela mina innersta tankar med främlingar! Hell no!! Jag trodde aldrig att jag skulle börja med coachning. Jag som har varit rädd för telefonen i många år. Ooops!! Nu är jag här och det är bara början!

Alla pratar om att leva i nuet och såklart är det superviktigt!! Samtidigt är det viktigt att sätta ut en magnet i framtiden som du kan dras emot. Sätta en intention till var du vill vara om fem år.

Jag vill känna frihet. Jag är på väg!

Var är du om fem år?

Pussinuss

Christine

– Coach och idékreatör

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.