Hur känner du dig när drömmen befinner sig bakom dörren och allt du behöver göra är att öppna?

 

Om det du vill ha just nu stod utanför din dörr. Knackar på och väntar på att släppas in…..
Skulle du vara redo?
Du kanske säger att du är redo, men är du verkligen det? På riktigt?

Som när jag följde min idé om att starta företag där jag skulle sälja Raw food-luncher och gav upp.. Jag var inte redo!
Efter att ha insett att detta inte var min dröm utan någon annans så öppnade jag upp för annat. Lämnade detta och lärde mig massor om mig själv den hårda vägen. Föll ner i gyttjan och fann nya svar i mig.

Det är otroligt viktigt att vara medveten om det handlar om mig eller att jag vill bli älskad och omtyckt. Då handlade det om att få vara med och inte bli utstött. Jag visste redan tidigt att det inte var i linje med min passion men vågade inte säga ifrån. Jag ville så gärna bort från det jobbet jag hade då att jag var villig att hoppa på vad som helst som var annorlunda.

En annan viktig sak att fråga sig själv, -Hur känner du dig när drömmen befinner sig bakom dörren och allt du behöver göra är att öppna? Du har nyckeln. Är du exalterad? Rädd? Överväldigad? Känner du dig värdig? Förtjänar du det?

Dina känslor bär svar på varför din önskan ännu inte har uppstått i ditt liv.
Om du verkligen vill ha det, förbered dig som om det kommer att hända idag.

Jag vill hjälpa dig att förändra din attityd utan att du ska behöva göra en stor investering. Jag tror att omvälvande förändringar inte behöver kosta mycket pengar. Det handlar om att du ska vara mottaglig och att det ska kännas rätt. Är du nyfiken på vad jag håller på att skapa? Läs mer om det blogginlägget här.

Vill du boka in ett kreativt samtal med mig? Skicka ett pm på min gilla-sida

Kram Christine

-Kreativitetscoach

2 svar på “Hur känner du dig när drömmen befinner sig bakom dörren och allt du behöver göra är att öppna?”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.