#INSPIRATION

Inspiration finns överallt om man är öppen för det. Vad gör jag då när jag är sluten och inte mottaglig? Antingen låter jag det vara och har tillit till att det pågår inre arbete som behöver vila från mer idéer eller så sätter jag musiken på hög volym och dansar runt i köket. När man rör på höfterna så ökar intuitionen. 

Kroppen är så klok så den vet vad den behöver om man bara låter den få vara med i konversationen. Har man inte lyssnat på den utan bara kört på så kan det ta lite tid innan den vågar ta ton och ge dig de svaren du behöver.

Var hämtar du din inspiration?

Pussinuss

Christine

– Coach och idékreatör

6 svar på “#INSPIRATION”

  1. Hej! Vad roligt att hitta en till Christine 🙂 Så sant det du skriver om att lyssna till sin kropp, det är så ofta det glöms bort och bara huvudet som stressar vidare.. Tack för påminnelsen!

  2. Jag hade glömt bort hur mycket jag älskar att dansa. Ni vet hur det är när man börjar jobba, skaffar familj, tvättar, städar och fixar. Då fanns det ingen tid kvar till dans men nu försöker jag igen få in det i min vardag och jag känner verkligen hur mycket kroppen saknat det!

    1. Dans kan vara så frigörande och underbart! Jag gick några gånger på bravedance. Där handlar det inte om att dansa ”snyggt” utan att genom vägledning känna in hur kroppen vill röra sig… Det var härligt! Kul att du ska få in det i ditt liv igen! Heja dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.