Jag skapar en trygg plats för dig att förändra ditt liv.

Älskade kvinna,

jag vet att din tid är dyrbar. Jag vet att din kalender är full. Jag vet att du länge har funderat på att förändra ditt liv. Jag vet att du är trött på att ha det som du har det. Du längtar efter att ”hitta” dig själv.

Låt mig först börja med att berätta att du kan inte lägga det ansvaret på någon annan. Du behöver vara villig att vända blicken inåt och lyfta fram dig i ljuset. Var inte rädd för vad som kommer att möta dig. Du är redo. Du klarar det.

Alla människor är olika och det är magiskt. Jag har mött många kvinnor som är rädda för att boka ett coachsamtal. Det kan bero på många saker. En del är rädda för att prata om sig själv och ta plats. En del är rädda för vad som ska komma fram under sessionen.

Vill du ha min coachande support under sommaren som gör att du kan möta din framtid med mer kraft och kreativitet? Du kommer att tro på dig själv och skapa möjligheter som tar dig närmre din dröm.

Hur kommer det att gå till?

Du sätter dig ner en stund och funderar över vilka förändringar du vill göra. När du är klar med dina tankar. Eller vänta, du behöver inte alls känna dig klar men när du bestämt dig för att du vill skapa dina förändringar med min support så mejlar du mig. Det innebär att du har min kreativa support hela sommaren. Från nu och 8 veckor framåt. Vi kommer tillsammans att förändra ditt mindset och skapa nya tankar. Jag kommer att vara rak i min kommunikation. Det finns ingen anledning att linda in saker och ting. Ibland kommer jag att dela med mig tankar och ibland blir det frågor jag vill att du svarar ärligt på. Verkligen ärligt. Du kommer att få en del övningar av mig som kommer att öppna nya dörrar. Detta kommer att ske i skrivande form. Du får tid att tänka på vad dina svar. Ta in frågorna och låta svaren komma. Allt du skriver stannar hos mig. Känn dig trygg med det. Jag svarar på dina mejl inom 48 timmar. Du behöver vara öppen för min spontanitet. Kanske jag spelar in mina funderingar och skickar till dig eller kanske jag pratar in mina tankar och frågor till dig. Känner du dig efter ett tag redo att boka ett coachsamtal så finns den möjligheten till ett mycket fördelaktigt pris.

Vad kommer detta att kosta dig?

Det är alltid svårt att sätta ett pris på något nytt som jag aldrig har provat. Jag sluter ögonen och funderar….. Talet 8 kommer till mig. Jag går på min intuition för den leder mig alltid rätt. Kostnaden blir 888 kronor och du kan välja att betala två gånger á 444 kronor. Jag kommer att förändra ditt liv. Du kommer att få tillgång till din inre kraft som så länge har längtat efter.

Kram Christine

7 svar på “Jag skapar en trygg plats för dig att förändra ditt liv.”

  1. Eller hur?! Är du intresserad över att ta del av min coachning? Det hade varit superskoj!!

 1. Jag är inte helt säker på att jag fattar hur det ska gå till, jag mailar dig de förändringar jag vill göra? Och sen…? Vill du skicka pm med förklaring är jag tacksam

  1. Sen skickar jag mina tankar…. och ett pm med mer info om hur det kommer att gå till. Superkul!! <3

 2. Låter helt underbart! Stämmer såååå bra på mig. Problemet för mig är att komma fram till VILKA förändringar jag vill åstadkomma. Jag funderar jämt på det utan att riktigt landa i något.

  1. Vad intressant! Är det så att du är genuint nöjd med livet eller känns det jobbigt att ta tag i saker och ting? <3
   Jag utforskar gärna vidare med dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.