Låt känslorna leda dig till ditt kreativa drömliv.

Så flummig den rubriken blev men så är det faktiskt. När intentionerna får göra valen så kickar den rätta drivkraften igång och magi skapas. Att sätta en intention på hur du vill känna dig eller hur du vill att andra ska känna sig gör att du alltid tar rätt beslut när du rör dig framåt.

Först och främst, tillåt dig att vilja ha det du vill. Det jag menar är om du drömmer om att känna dig unik eller överlägsen, tillåt det. Det är absolut inget konstigt med det. Världen är full av människor som inte tillåter sig att känna. Vi trycker undan våra drivkrafter och rusar iväg till nästa sak på listan. Inte får man väl lov att tänka så? Jo, det är så otroligt viktigt att inte förneka sina tankar. Låt dem se ljuset och ta reda på vad de har för budskap. När ska vi börja känna?  Om du vet att genom att göra X så kommer du att känna dig Y, varför inte göra det?

Det du fokuserar på växer.

Läs den meningen igen.

Det du fokuserar på växer. 

Jag vill testa ett nytt sätt att coacha. Vill du veta mer?

Låt mig förklara vad jag tänker….

Jag älskar mötet med en klient.

Jag vet att vi alla har mycket att stå i.

Det är svårt ibland att hitta en tid som passar båda.

Jag har mejlcoachat med framgång tidigare.

Vill du bli mejlcoachad av mig?

Vill du veta mer om vad det innebär så signa upp dig på min lista där jag då och då skickar ut kärleksfulla nyhetsbrev.  Imorgon kommer jag att berätta mer om denna nykläckta idé.

Kram Christine

Ett svar på “Låt känslorna leda dig till ditt kreativa drömliv.”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.