#MITTIVECKANPEPP

Hur känner du inför dina motgångar? Jag har ändrat uppfattning om dem. Förut så gav jag upp alldeles för lätt och självkänslan fick sig en törn varje gång. I vissa fall gav jag upp innan jag fick en motgång för jag var säker på att den förr eller senare skulle dyka upp! Inte särskilt bra eller hur?

Nu ser jag möjligheter och utvecklingspotential i mina motgångar. Faktiskt så upplever jag dem sällan som motgångar längre. Detta har jag ”självcoachingsprogrammet” att tacka. 

Så jag vill peppa dig med att se på dina motgångar med glädje och fortsätta när det känns tungt! Ställ dig frågan; – Vilka möjligheter öppnar upp sig med denna upplevda motgången? För det finns faktiskt något i den som du behöver. Kanske känner du dig låst och behöver något som lyfter blockeringen. Vad vet jag? Och du, vänta inte på svaret utan låt det komma till dig.

Pussinuss

Christine

– Coach och idékreatör

 

4 svar på “#MITTIVECKANPEPP”

  1. Så klart! Tänk så lätt att glömma! Flygplan lyfter ju enbart rack vare luftmotståndet. Motståndet ger det kraft.

  2. Jag känner igen mig i din beskrivning av dig. Så var jag också tidigare. Det är exempelvis en av anledningarna att jag inte startade eget för 15 år sedan, för ”tänk om det inte går bra” eller ”tänk om ingen vill köpa mina tjänster”.

    1. Häftigt!! Vad var det som gjorde att du faktiskt körde på och startade eget? Heja dig!! Din röst behöver verkligen nå ut till alla! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.