När dina drömmar inte är som alla andras.

Alla människor drömmer. Längtar. Det innebär absolut inte att du inte är tacksam för det du redan har. Såklart är du det. Är du medveten om de drömmar du längtade efter för fem år sen som du redan har gjort verklighet av?

Vad hände med de drömmarna du hade för tio år sen som det inte hänt något med? Beror det på att drömmarna har förändrats eller är det ett motstånd? Finns det en rädsla bakom drömmen som gör att du inte förverkligar den? Många frågor söker svar.

Älskade kvinna, alla dina drömmar är möjliga. Alla dina drömmar är dina.

Det är helt ok att inte vilja ha mer just nu. Det är helt ok att vara nöjd. Vad alla andra drömmer om handlar inte om dig. Vi är alla unika med vår egen röst. Dröm inte om något för att någon säger åt dig att detta ger dig glädje och lycka i livet. Det är bara du som har svaret på vad du vill blåsa liv i. Bara du. Ingen annan kan stå till svars. Vill du inte ha Volvon, familjen och huset så är det så jäkla du! Låt ingen annan säga åt dig hur ditt liv ska se ut.

Jag tänker väcka liv i två möjligheter för dig att skapa ditt kreativa drömliv. Det är otroligt vilken framgång de båda har haft för så många kvinnor. Är du redo att skapa en förändring på riktigt istället för att skjuta det på framtiden?

23 dagar av tacksamhet med en twist!

Hur går det till?

Varje dag ska du skriva ner tre saker du är tacksam för OM  DIG SJÄLV på tre olika sätt. Jag kommer att berätta mer om detta.

Du kommer att få ett ”worksheet” där du skriver ner vad du är tacksam för dag för dag.

Låt oss vända  blicken inåt.

Varför?

Min egen erfarenhet av att vara kvinna och klienter jag har haft har fått mig att inse att vi behöver bli bättre på att ge oss själva kärlek och omsorg.
Det kanske låter självklart men hur skulle det vara om det var lika självklart att älska dig själv som du älskar ditt barn, din partner eller din hund?
Hur skulle det förändra ditt liv?

Var kommer detta att äga rum?

Jag skapar en sluten Facebook-grupp där jag varje dag sätter intentionen för dagen med text, film eller ljud. Kanske allt på samma gång! Det är även en plats där vi delar med oss av oss själva och peppar varandra. När de här 23 dagarna är över så stänger jag gruppen. Det som delas i gruppen stannar i gruppen. Det ska vara tryggt för alla.

Det kommer inte att vara tidskrävande. Jag lovar! Däremot tycker jag att det är viktigt att varje dag ägna några minuter med medvetna tankar om sig själv.

Vi kör igång den 1 september med en symbolisk summa på 234 kronor för att blåsa in energi.

Låter detta intressant? Kommentera med ett ”YeY” (i bloggen inte på sociala medier)så fortsätter jag att smida medan järnet är hett!

När de 23 dagarna är till ända så väntar en gåva från mig till alla deltagare och ett generöst erbjudande om att jobba vidare med mig.


Sagt om ”23 dagar av tacksamhet med en twist”

”Vad snabbt dessa 23 dagar gick. Jag är så tacksam för att jag hittade hit och för allt detta gett mig. Att inse att du alltid har ett val att tänka positivt istället för att låta det negativa ta plats. Jag är så mkt mer tacksam över mig själv nu än tidigare. Jag är bra som jag är här och nu och jag behöver inte bevisa det för någon för att känna tacksamheten inom mig själv räcker gott o väl! Tack igen Christine” 🙏🦋💜 – Anu 

”Jaa,, wow vicken härlig resa!!!
Vicken härlig energi och det är så svårt att klä i ord,,, när jag delat och läst andras delningar och den växtkraft som skett inuti,,,
Jag har fått så mycke kärlek i hjärtat♥️
Att hitta ett sätt där man kan fylla sej själv med kärlek som man kan dela med sej.
När man rusar runt å försöker vara tillags och hjälpa andra få sina behov tillfredsställda blir man ju bara trött och ledsen ,,, tagen för givet och många gånger utnyttjad.
Jag kan ta plats,,, Jag kan säja ifrån,,,, Jag kan även va ett stöd,,,, och jag är så glad 😁♥️
JätteTack Christine Lehtinen och JätteTack alla för allt utbyte♥️
Kramar till er alla”🤗♥️🐾- Cathrine

”Idag är jag så tacksam för att jag valde att gå med i den här gruppen! Tack Christine Lehtinen och alla andra i den här gruppen 💕Jag har fått så mycket stöttning och omtanke🙏
Har verkligen lärt mig mycket om mig själv och utmanat mig själv att ta plats, något som jag sällan gör men något som jag vågat göra både här och det har spillt över en del IRL i mitt vanliga liv. Jag har skrivit i denna grupp nästan varje dag ( skulle nog inte hänt för 23 dar sen) Jag har även läst och fått ta del av flera andras tacksamheter och blivit så glad och fått sån energi😁
Denna övning har fått mig att inse att trots jobbiga dagar finns det mycket i mitt liv att vara tacksam för. Jag känner mig värdefull och stolt över mig själv. Klappar mig själv på axeln och kommer att fortsätta med den här övningen i minst 23 dagar till☺️
All kärlek till er”😘- Therese 


Vill du skapa ditt kreativa drömliv med mig?

Älskade kvinna,  jag vet att det är mycket du ska hinna med. Jag vet att din tid till dig själv är begränsad.

Så många kvinnor berättar för mig att det inte finns tid för dem. De har fullt upp med att serva alla andra.

”Jag har inte tid.”

”Jag har för mycket annat att ha koll på.”

”Jag svämmar över av förpliktelser till andra.”

”Jag räcker inte till.”

”Jag duger inte till något.”

 

Detta kommer att ta tio minuter av din tid varje dag. Inte mer. Jag lovar!

Fundera över hur mycket du längtar efter en förändring i ditt liv. Hur känns det att prioritera dig själv tio minuter om dagen? Känns det möjligt att lägga tio minuter av din dag till att fokusera på dig själv?

Detta ska absolut inte kännas som ett tvång. Nej, det är inte alls min tanke att lägga ännu mera krav på dig. Jag vill på ett lekfullt sätt få dig att skapa nya tankar, lära känna dig själv, ta reda på vart du är på väg och göra medvetna handlingar för att kliva in i ditt kreativa drömliv.

Du behöver inte varje dag känna ett tvång att skriva och dela med dig. Det gör du när lusten faller på. Du ska inte heller ha dåligt samvete över att du är frånvarande. Det som händer i oss kvinnor när vi känner tvång är att vi stänger av och tillåter inte att ta emot.

Vi behöver öppna upp för att ta emot att den kärlek vi förtjänar. Det finns inget rätt eller fel. Gör på ditt sätt. Jag vet att detta är supersvårt för så många kvinnor. Antingen kör man på till 150% eller så är det inte värt något! Jag bjuder in dig till att ”go easy on yourself”. Livet ska fyllas av lek och glädje. Det ska inte vara tungt och jobbigt.

Du behöver göra plats för att ta emot. Om du hela tiden fixar och donar åt alla andra och inte har någon tid över till dig själv så är det dags att prioritera dig själv mera. Jag menar det och ger dig en kärleksfull spark där bak.

Det handlar om att ta emot och även att släppa taget. Det kommer att vara effektivt och genomförbart.

Vi kommer att supporta varandra.

Kanske din logiska hjärna vaknar till liv och tänker att detta är för enkelt för att fungera. Kvinnor idag tror att livet ska handla om att anstränga sig och göra sitt yttersta varje dag. Om vi kämpar riktigt hårt så kanske, kanske är vi värdiga att ta emot. Nä, det är dags att förändra den tanken.

Det som funkar för dig och som känns lätt, fortsätt med det.

En utmaning kräver ett pris eller hur? När du är klar med de här 6 veckorna kommer det en speciell bonus som jag kommer att dela med mig av till dig när vi kör igång. Tjoho!!

Hur kommer detta att gå tillväga?

Jag kommer att skapa en Facebook-grupp där jag dagligen kommer att lägga ut en specifik fråga att reflektera över. Jag tror på kraften i frågor. Genom dem finner vi nycklar som öppnar nya dörrar. Varje vecka innehåller ett tema. När vi säger högt vad vi önskar så händer det häftiga saker. I denna gruppen lyfter vi varandra. Vi dömer inte någon. Alla kan dela alla sina tankar och bli bemött med öppen famn. Är inte det härligt?

TEMA1 Jag och kreativitet

TEMA2 Drömmar och lust

TEMA3 Passion och flow

TEMA4 Pengar och kreativitet

TEMA5 Kliv ut ur komfortzonen

Vad kostar det?

Alternativ 1. Gå en för 299kr.

Alternativ 2. Gå två för 399kr.

Alternativ 3. Gå tre för 499kr.

När börjar den?

1 september.

Hur betalar jag?

Paypal, swisch eller bankkonto. Kommentera med ”Äntligen” och jag mejlar mer info.

Jag är supertaggad och längtar efter att connecta med alla magiska kvinnor!

Det kommer att bli en härlig höst!

Kram Christine

 

2 svar på “När dina drömmar inte är som alla andras.”

  1. Hej!

   Vad kul att du vill lära känna dig själv ännu mer.

   Jag inser att jag varit liiite otydlig i min kommunikation Man får alla fem tema för 299kr. Vill man dra med en vän eller två så blir det billigare.

   Tror att jag får skicka ett mejl med rättelser.

   Tack
   Stor kram från mig till dig

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.