Om

Hej, det är jag som är Christine!

 

 

Jag var en kreativ tjej redan som liten och visste att livet var till för att levas. Målade stenar med min bästis som vi sålde till grannarna på gatan. Sjöng och stod på scen så ofta vi bara kunde! Någonstans när leken slutade och tonåren smög sig på började jag tvivla på mig själv. Det var som att vända på ett blad. Jag ville hålla mig så osynlig så möjligt. Vara en i mängden. Jag valde helt fel gymnasielinje för jag trodde att det var där jag kunde tjäna bra med pengar. Efteråt var jag så skoltrött och började jobba för min pappa på en bensinstation. Det var ju tryggt och bra trodde jag tills jag blev uppsagd när han sålde företaget.

Här satt jag i en nybyggd villa jag själv hade ritat, med man och tre barn. A-kassa hade jag inte betalat för det behövdes ju inte när jag jobbade för min pappa. När min mammaledighet tog slut gick jag arbetslös någon månad. Plötsligt fick jag två jobb på samma gång. Båda inom ekonomi och administration! What!! Det var ju tryggt och bra trodde jag tills jag blev uppsagd en gång till! Här hade jag varit sju år och inte utvecklats mot det jag ville. Jag hade pluggat en del psykologi för att på något sätt komma vidare. Jag var sist in och fick gå. Det kändes rätt gott för nu skulle jag hitta meningen med livet!

Det gjorde jag…. Inom mig. Det hade funnits där hela tiden men jag hade tryckt undan min längtan och mina drömmar för att behaga alla andra runt omkring mig. Om jag inte står stadigt i min kropp hur jag jag då stödja någon annan?

Jag fann svaret på mina frågor i LifeSpider System. Här sammanstrålar egots drivkrafter med själens intention. Alla känslor är välkomna med öppna armar! Utan mörker kan inte ljus finnas. Jag utbildade mig i självledarskap och nu har jag tagit nivån ett steg högre och utbildat mig till coach i självledarskap. Tänk vilken värld vi kommer att få när alla förstår sin egen potential! Wow! Jag längtar! Blundar en stund och tar mig dit… Gör det du också.

 

If you can’t figure out your purpose, figure out your passion. For your passion will lead you right into your purpose.” ~Bishop T.D. Jakes