#VECKANSBÄSTA

Jag fick frågan av min fina vän Kia för några veckor sedan om jag ville hänga med till Malmö och lyssna på några kvinnliga föreläsare om hur du skapar kärleksfulla relationer och skapar framgång som företagare. När jag såg att Anna Åberg skulle vara med så fanns ingen tvekan! 

Jag hade egentligen ingen förväntan på eventet. Hade ingen aning om hur det skulle vara eller vilka föreläsarna var. Jag såg mest fram emot att hänga med Kia en hel dag! Anna stod i dörren och välkomnade. Superkul att se henne på riktigt! Jag kände av lite nervositet.. Vi visades in och det var det mingel. Oj vad jag är obekväm i såna situationer. Jag hör inget när ljudvolymen är så hög. 

Redan 2013 kom jag i kontakt med Anna för jag längtade efter ett liv i frihet. Frihet är mitt ledord. För mig innebär det att jag kan leva så som jag vill på mitt sätt. Jag är en bra bit på väg! Inte där men jag har gjort många framsteg!

När Anna klev upp på scen och visade sig sårbar och verkligen blottade sig själv så blev jag så otroligt rörd. Tårarna kom… Underbart! Hon pratade om vikten att ha människor runt sig som verkligen är där och tror på en. Hon berättade om sin släkting som verkligen såg henne på riktigt. Det fick mig att fundera över vem som ser hela mig och tror på mig vad som än händer. Tankar och inspiration snurrar för fullt i mitt huvud. Tack. <3

Pussinuss

Christine

– Coach och idékreatör

2 svar på “#VECKANSBÄSTA”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.