Vill du skapa ditt kreativa drömliv med mig?

Älskade kvinna,

Jag vet att det är mycket du ska hinna med. Jag vet att din tid till dig själv är begränsad.

Så många kvinnor berättar för mig att det inte finns tid för dem. De har fullt upp med att serva alla andra.

”Jag har inte tid.”

”Jag har för mycket annat att ha koll på.”

”Jag svämmar över av förpliktelser till andra.”

”Jag räcker inte till.”

”Jag duger inte till något.”

 

Detta kommer att ta tio minuter av din tid varje dag. Inte mer. Jag lovar!

Fundera över hur mycket du längtar efter en förändring i ditt liv. Hur känns det att prioritera dig själv tio minuter om dagen? Känns det möjligt att lägga tio minuter av din dag till att fokusera på dig själv?

Detta ska absolut inte kännas som ett tvång. Nej, det är inte alls min tanke att lägga ännu mera krav på dig. Jag vill på ett lekfullt sätt få dig att skapa nya tankar, lära känna dig själv, ta reda på vart du är på väg och göra medvetna handlingar för att kliva in i ditt kreativa drömliv.

Du behöver inte varje dag känna ett tvång att skriva och dela med dig. Det gör du när lusten faller på. Du ska inte heller ha dåligt samvete över att du är frånvarande. Det som händer i oss kvinnor när vi känner tvång är att vi stänger av och tillåter inte att ta emot.

Vi behöver öppna upp för att ta emot att den kärlek vi förtjänar. Det finns inget rätt eller fel. Gör på ditt sätt. Jag vet att detta är supersvårt för så många kvinnor. Antingen kör man på till 150% eller så är det inte värt något! Jag bjuder in dig till att ”go easy on yourself”. Livet ska fyllas av lek och glädje. Det ska inte vara tungt och jobbigt.

Du behöver göra plats för att ta emot. Om du hela tiden fixar och donar åt alla andra och inte har någon tid över till dig själv så är det dags att prioritera dig själv mera. Jag menar det och ger dig en kärleksfull spark där bak.

Det handlar om att ta emot och även att släppa taget. Det kommer att vara effektivt och genomförbart.

Vi kommer att supporta varandra.

Kanske din logiska hjärna vaknar till liv och tänker att detta är för enkelt för att fungera. Kvinnor idag tror att livet ska handla om att anstränga sig och göra sitt yttersta varje dag. Om vi kämpar riktigt hårt så kanske, kanske är vi värdiga att ta emot. Nä, det är dags att förändra den tanken.

Det som funkar för dig och som känns lätt, fortsätt med det.

En utmaning kräver ett pris eller hur? När du är klar med de här 6 veckorna kommer det en speciell bonus som jag kommer att dela med mig av till dig när vi kör igång. Tjoho!!

Hur kommer detta att gå tillväga?

Jag kommer att skapa en Facebook-grupp där jag dagligen kommer att lägga ut en specifik fråga att reflektera över. Jag tror på kraften i frågor. Genom dem finner vi nycklar som öppnar nya dörrar. Varje vecka innehåller ett tema.

TEMA1

Jag och kreativitet

TEMA2

Drömmar och lust

TEMA3

Passion och flow

TEMA4

Pengar och kreativitet

TEMA5

Kliv ut ur komfortzonen

TEMA6

Skapa kreativt drömliv

Vad kostar det?

Alternativ 1. Gå en för 300kr.

Alternativ 2. Gå två för 400kr.

Alternativ 3. Gå tre för 500kr.

Vill du ta del av 50% rabatt, kliv in i min FB-grupp ”Skapa ditt kreativa drömliv”

https://www.facebook.com/groups/940939199382819/

När börjar den?

9 juni.

Hur betalar jag?

Paypal eller bankkonto. Kommentera med ”Äntligen” och jag mejlar mer info.

 

Jag är supertaggad och längtar efter att connecta med alla magiska kvinnor!

LevAnde Kram

Christine

2 svar på “Vill du skapa ditt kreativa drömliv med mig?”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.